Er du en dygtig ejendomsadministrator?

Overvejer du at skifte job?

kopi-af-_mg_1260 kopi-af-_mg_1232 kopi-af-_mg_1278

Hvis du kan svare JA til ovenstående, så send os gerne en uopfordret ansøgning, idet vi kan oplyse følgende om os selv.

BAK ApS er et mindre administrationskontor, bosiddende på Østerbro. Vi søger med jævne mellemrum en ny kollega med erfaring som ejendomsadministrator af andelsboligforeninger. Har du lyst til at komme i betragtning ved en kommende ansættelse, så modtager vi gerne din ansøgning, såfremt nedenstående har din interesse og såfremt du kan opfylde vores forventninger omkring dine kvalifikationer.

 

Job som ejendomsadministrator:

Som administrator får du din egen portefølje af andelsboligforeninger med de arbejdsopgaver, der naturligt følger med en ejendomsadministration, bl.a.  rådgivning af beboere og bestyrelser i h.t. vedtægter og relevant lovgivning, betaling af foreningens udgifter, udarbejdelse af overdragelsesaftaler, regnskaber, budgetlægning, varsling af lejeforhøjelser, deltagelse i bestyrelsesmøder og generalforsamlinger m.v. Et job som ejendomsadministrator er meget alsidigt og rummer gode muligheder for, at udfordre sin faglighed.

 

Vi forventer:

Det er en klar forudsætning, at du har kendskab til og erfaring med arbejdet som selvstændig ejendomsadministrator, gerne med andelsboligforeninger.

Du er god til tal, er rutineret it-bruger og har kendskab til gældende lovgivning relateret til ejendomsadministration.

Du er positiv og udadvendt som person. Du er præsentabel og selvstændig med et godt overblik og bevarer roen i pressede situationer, ligesom du er parat til at tage ansvar. Du kan kommunikere selvstændigt med alle mennesker i både skrift og tale. Du værdsætter at yde en god service, ligesom du sikrer en høj standard for kvaliteten af dit arbejde og overholder almindelig deadlines, som følger med vedtægter, lovgivning og de administrative arbejdsopgaver.

 

Vi tilbyder:

Nogle gode kollegaer med godt humør, som drager omsorg og interesse for hinanden. Vi arbejder i et uforment miljø og er en virksomhed i udvikling.

Et job, hvor du har mulighed for at få dit arbejdsliv til at hænge sammen med dit privatliv, idet vi har fleksibel arbejdstid, feriefridage m.v.

Vi sidder i dejlig store og lyse kontorer.

 

Ansøgning:

Du er velkommen til at sende et par ord om dig selv, hvori du meget gerne må uddybe dit erfaringsgrundlag indenfor ejendomsadministration.

Din henvendelse rettes til direktør Kent Friis Petersen (info@b-a-k.dk), som også besvarer yderligere spørgsmål.